הפקולטה למדעי הרוח, בניין דילר, אוניברסיטת בן – גוריון באר שבע.
יזם: אוניברסיטת בן גוריון | אדריכלות: קימל אשכולות אדריכלים, צוות תכנון: איתן קימל , מיכל קימל אשכולות, אילן כרמי | יועץ אלומיניום: לנדמן אלומיניום בע"מ
המבנה המאכלס חוקרים בתחומים שונים של מדעי הרוח, בנוי משני אגפים צרים ומאורכים המשתרעים ממערב למזרח. אגף אחד מרחף מעל רחבה ציבורית, בעוד האגף השני נטוע היטב בקרקע. הפישוק שבין שני אגפי המבנה משמש כמעבר להולכי רגל, לאורכו ממוקמות הכניסות ומעליו מרחפים גשרים המחברים את אגפי המבנה זה אל זה.
מעטפת המבנה מחופה ברובה באריחים של בטון חשוף. בתוכנית הבינוי של אוניברסיטת בן – גוריון נדרש כי חלק הארי במעטפת המבנים יהיה של בטון חשוף, ובכלל זה גם המבנה שבנדון. מסת הבטון החשוף נשברת באמצעות קירות זכוכית ואריחי חיפוי של פרודמה, המקנות למעטפת חזות מודרנית. קירות הזכוכית מרוכזים בחזית הצפונית, באזורים מקורים ובדפנות הגשרים המקשרים את אגפי המבנה.
אבן דרך בפיתוח מכלול ה- Windows Wall – בכל אחד מחדרי המבנה שני חלונות, חלון גדול ומעליו בהיסט אופקי, חלון קטן. שני החלונות מעניקים למשתמש שלוש זוויות ראייה: זווית קרובה כלפי מטה, זווית רחוקה במבט אופקי ישר, וזווית שלישית כלפי מעלה לשמיים. לכאורה בכל אחד מחדרי המבנה שני חלונות נפתחים בלבד, למעשה כל אחד משני חלונות אלו משמש חוליה ברצועה אופקית ארוכה הנחשפת במלואה אך ורק לעיני הצופה המשקיף על המבנה מצד חוץ.
לפי המשאלה העיצובית, על אגפי החלונות הנפתחים פנימה, ועל האגפים הקבועים, הנחשפים בצד חוץ בלבד, להיות בעלי חזות אחידה בצד חוץ. אתגר עיצובי זה חייב תכנון של מכלול פרופילים חדש. מכלול זה הותאם להצניע את אגפי הראות (Vision) הנפתחים פנימה מעיני הצופה בצד חוץ מחד, ולאפשר את זיגוג אגפי המצלול (Spandrel) הקבועים מצד חוץ מאידך. פיתוח מכלול זה היווה אבן דרך בפיתוח מכלול ה- Windows Wall שיושם לראשונה בפרויקט "YOO", וכמפורט בהרחבה בתת הפרק פיתוח מכלול קיר מסך WW, מגדל YOO, לעיל.