הפקולטה למדעי המחשב, היחידה לנוער שוחר מדע, בניין צ'ק פוינט, אוניברסיטת תל אביב.
אדריכלות: קימל אשכולות אדריכלים צוות תכנון: איתן קימל, מיכל קימל אשכולות, אילן כרמי, לימור עמרני, עמרי רון | ניהול פרויקט: מ. ברנע הנדסה ובניה בע"מ | יועץ אלומיניום: לנדמן אלומיניום בע"מ.
בניין צ'ק פוינט נבנה בלב הקמפוס של אוניברסיטת תל – אביב, עבור הפקולטה למדעי המחשב, והאגף לנוער שוחר מדע. המבנה בעל חזות קלילה דינמית ייחודית ומקורית, תואם את הערכים שהבניין שואף לייצג, ואת התכנים הדידקטיים להם הוא מיועד: עולם וירטואלי של מדע ומחשבים.
המעטפת מתעתעת באדם המשקיף על המבנה, שכן היא ספק חומר, ספק השתקפות.
מעטפת המבנה היא דו – קרומית: אריחי זכוכית בקרום החיצון, וקירות הבטון העבים שבגבם בקרום הפנימי. החלל המאוורר התחום בתווך שבין שני קרומים אלה, תורם את חלקו בקיימות ובבידוד התרמי של מעטפת המבנה. הקרום החיצון של המעטפת עשוי תצריף מרחבי של אריחי זכוכית ומכאן המראה הייחודי דמוי פיקסלים (Pixels).
הפיקסלים (Pixels) הם אריחים ריבועיים, המקבילים ומשיקים זה בזה, אשר פותחו במיוחד לפרויקט זה. מידות האריח הבודד הן 0.40×0.40 מ'. האריחים עוצבו בהשראת היחידות הגראפיות הזעירות (Pixels) המרכיבות את המרקע (Screen).
החזות הדינמית הקלילה מושגת בזכות השימוש בחמש מילואות זכוכית שונות זו מזו בשקיפותן בגונן ובהחזר האור שלהן. המערך המרחבי של האריחים, והתמהיל של חמש מילואות הזכוכית השונות, גובש בעזרת הדמיות מחשב ותכנון פרמטרי.
על תכנון פרמטרי ניתן לקרוא בהרחבה בפרויקט מבנה ספרא לחקר המוח. התוצאה, מעבר הדרגתי מאיזור לאיזור, לכאורה באופן אקראי, אולם לפי כללים קבועים, הממלאים את צורכי הבניין: שקיפות בפתחי החלונות, והעדר שקיפות בשאר המבנה. הערך המרחבי של האריחים הושג באמצעות הסטה אופקית שלה, האחד ביחס לאחר. לעיתים ההסטה היא זניחה, בשיעור של כ- 1.0 ס"מ, ולעיתים הסטה ניכרת רבה יותר.